OM OSS

Finansiell Helse: En historie om trygghet og velvære

I et Norge preget av stadige prisøkninger og mer usikkerhet, er det flere og flere som føler seg økonomisk utrygge. Men hva om bedrifter kunne spille en nøkkelrolle i å snu denne trenden?

Family happy and playing on a sofa in their living room

En visjon om en bedre fremtid

Finansiell Helse ble født av en overbevisning om at alle fortjener å leve et liv i økonomisk stabilitet, og at det å snakke om økonomi ikke skal være tabu. Vi jobber for et Norge der bedrifter ikke bare investerer i sine ansattes og kunders arbeidsevne, men også i deres finansielle velvære.

En misjon med et tydelig mål

Vi har satt oss et ambisiøst mål; å bli den foretrukne partneren for bedrifter som ønsker å hjelpe sine ansatte og kunder med å oppnå økonomisk trygghet. Gjennom enkle og effektive løsninger belyser vi de konkrete fordelene for bedriften, og skaper varige positive resultater for alle involverte.

Woman looking to the side and smiling
Man walking down the street smiling and looking around at the scenery

Bryte barrierer og skape bevissthet

Finansielle utfordringer er ofte et tabubelagt tema, men vi ønsker å sette lys på dette for å skape endring. Vi tar et standpunkt mot ideen om at finansiell ustabilitet kun rammer de mest utsatte. Gjennom bevisstgjøring og lett tilgjengelige tjenester belyser vi hvordan dette problemet også påvirker arbeidsplassen og bedriftenes bunnlinje.

En vinn-vinn-vinn situasjon for alle

Vi ser bedrifter som drivkraften til positiv sosial endring. Ved å tilby enkle og effektive løsninger, kan vi skape en vinn-vinn-vinn situasjon. Bedriften får mer produktive ansatte med sterkt redusert risiko for sykdom og økonomisk utroskap, ansatte og kunder oppnår økonomisk trygghet, og samfunnet som helhet drar nytte av økt velstand og stabilitet.

Finansiell Helse: Mer enn bare en tjenesteleverandør.

Vi er mer enn bare en leverandør av tjenester. Vi er en foregangsbedrift for positiv endring. Vi inviterer deg til å bli med oss på reisen for å skape en verden der økonomisk trygghet er en realitet for alle.

Finansiell Helse tilbyr skreddersydde tjenester til bedrifter, med fokus på å styrke den økonomiske tryggheten til både ansatte og kunder.

Woman in an office holding a notepad and smiling

Vårt team

Arman Vestad
Arman Vestad
Daglig leder
Morten Ingebrethsen
Morten Ingebrethsen
Markedsføring og analyse
Grethe Steen
Grethe Steen
Spesialrådgiver HR og styremedlem
Stein Ræstad
Stein Ræstad
Forretningsutvikling

Vårt team

Pengeproblemer er mer komplekst enn kun budsjettering. Finansiell Helse benytter derfor interne faglige rådgivere innen ulike relaterte områder for å løse bedrifters og ansattes unike behov. Her er vårt team av interne faglige rådgivere:

Hallgeir Kvadsheim
Hallgeir Kvadsheim
Intern faglig rådgiver innen sparing, pensjon og annen personlig økonomi
Steinar Vadla Risa
Steinar Vadla Risa
Intern faglig rådgiver innen informasjonssikkerhet
Ingvild Stjernen Tisløv
Ingvild Stjernen Tisløv
Intern faglig rådgiver innen psykologi
Tine Sundfør
Tine Sundfør
Intern faglig rådgiver innen klinisk ernæringsfysiologi
Daglig leder

Arman Vestad

Med sin historie som kriminell og gjeldsslave, er tabuer og fasader noe Arman kan mye om. Det er også i de mest sårbare øyeblikkene fra historien sin, at Arman har hentet innsikten til hvordan å få den kontakten med folk som gjør det mulig å hjelpe. Han har 15 års erfaring som gjeldsrådgiver og nasjonal prosjektleder i NAV, og står bak NAVs iPluss-kurs.

I samarbeid med gode hjelpere startet Arman Finansiell Helse i 2020.

Han har gitt ut «Lommeboka» sammen med Guro Sollien og biografien «Bly til gull» med Morten Daae.

Han er fast spaltist om økonomi-tema i Adresseavisa, og driver løpene «Tour de Wave» og «Den gode mil» som forsøker å skape et vennligere samfunn.